Remei Castelló i Anna Gimeno acomiaden el “Mes per la igualtat” de Pedreguer en una xerrada en el Casal Cultural Jaume I Pedreguer

El passat divendres 29 de maig es van donar per concloses les xerrades que han conformat el taller de conferències d'aquest any de "Qüestions de gènere".

Tant Remei com Anna són periodistes que treballen per a que el missatge que ens arriba dels mitjans de comunicació tracti de ser el més igualitari i no excloent possible. Per tal motiu són autores del “Manual d'estil per millorar el tracte de la violència masclista i el llenguatge inclusiu en els mitjans de comunicació”, a més d'haver format part del moviment "Les periodistes Parem".


Les xerrades que han conformat "Qüestions de gènere 2019" estan organitzades per l'Ajuntament de Pedreguer, la Comissió d'Igualtat de l'Ajuntament de Pedreguer i el Casal Cultural Jaume I Pedreguer formant part de la programació del “Mes per la igualtat” que s'ha celebrat a Pedreguer durant el mes d'abril i on també han participat Femme Força, Xarxa de dones de la Marina Alta i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Pedreguer.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.