Vacances Estiu Casal 2017

Com tots els estius la seu del Casal Cultural Jaume I Pedreguer tanca per vacances fins al proper mes d'octubre. Volem agrair a totes les persones que han format part dels actes que hem organitzat aquesta primera part de l'any i us convidem a continuar formant part de la nostra programació cultural a la nostra tornada.

Encara que romanguem de vacances, us recordem que el pròxim 27 d'agost tenim organitzat el viatge amb autobús per assistir a l'Anunci de Morella. També us avancem com a regal abans d'anar-nos de vacances que el pròxim 30 de setembre preparem un concert molt especial amb motiu del lliurament dels Premis Jaume I Pedreguer, d'aquest acte us informarem una vegada finalitzades les Festes de Juliol per la nostra web i xarxa social facebook.

També durant el període de vacances seguiran actius diferents mitjans de comunicació amb el Casal per la qual cosa si vols posar-te en contacte amb nosaltres pots fer-ho per correu electrònic o xarxes socials.

Si estàs interessat a formar part d'aquesta plataforma de la nostra cultura i el nostre idioma pots col·laborar amb Casal Cultural Jaume I Pedreguer fent-te soci, posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem.

Us desitgem a tots un bon estiu i ens veiem a l'octubre.

Fes cultura

Fem Casal

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.