#Agenda2018Casal Programació febrer

Programació febrer2018

dijous 15 de febrer

Hora: 20:00h

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Des de fa uns anys el Casal Cultural Jaume I Pedreguer recull diners per a obres socials que es porten a terme en Guatemala destinats a l’ajuda per la desnutrició infantil que malauradament pateixen greument els xiquets. Gràcies al contacte amb Ibermed Médicos con Iberoamérica, tots els diners dels donatius s’han destinat íntegrament a diferents projectes. El dijous 15 de febrer a les 20h i abans de que tornen aquest any a Guatemala, els metges, veïns de Pedreguer i amics del Casal Dr. Jordi Torres Pérez i Dr. Pere Andrés Vengut. Ens explicaran en la conferència “Guatemala, Una altra realitat” a que fins s’han destinat aquesta ajuda a més d’agrair la inestimable ajuda bolcada pels veïns de Pedreguer en aquest projecte. També ens explicaran de primera mà la situació actual dels pobles de Guatemala a on ells ajuden com a membres de l’ONG Ibermed.


divendres 16 de febrer

Conferències · taller

Qüestions de gènere

Hora: 20:00h

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Durant els mesos de febrer, març i abril el Casal Cultural Jaume I Pedreguer junt amb l’Ajuntament de Pedreguer organitzaran diverses jornades de “Conferències · Taller sobre qüestions de gènere”.

Aquestes jornades començaran el divendres 16 de febrer a les 20h amb la conferència “Noves masculinitats, reptes igualitaris per al segle XXI” de Carles Fons.


+info:

Carles Fons Poquet es reconeix un ciutadà capficat a ser feliç (i contribuir que la resta també ho siga) en un món organitzat de forma injusta, que desintegra les persones i que condemna a la pobresa i a l'exclusió la gran majoria de la població mundial.

Diu que és una persona nascuda políticament i amb identitat política Altermundista, Ha partícipat en la creació del moviment ATTAC i està convençut que un altre món és possible.

Està sindicat a Comissions Obreres del País Valencià, des d’on pretén actualitzar el pensament i l’acció sindical del segle XXI. Ha sigut regidor en l’oposició al seu poble, Meliana, i Vicepresident del Consell de la Juventut de  la Comunitat Valenciana, en representació de CCOO.

Està implicat de forma activa en la denúncia del Patriarcat, des de la perspectiva d’un home que està en constant revisió de la seua masculinitat: creu que és possible i necessari ser un home igualitari, corresponsable i cuidador. Té un blog, Lentoperoviene.org, que pretén mostrar les experiències i reflexions d’una persona compromesa amb la seua realitat des d’una perspectiva Feminista, Socialista i Republicana, dit d’una altra forma ALTERMUNDISTA. AntiNeoliberal i AntiPatriarcal.

Esperem el vostre compromís i compartiu les dates d’aquestes conferències amb els vostres contactes.

Trobem important per el nostre futur com a societat conscienciar en la igualtat i respecte i per això fa falta la màxima repercussió en aquest tipus d’iniciatives.


exposició febrer

Horari: de dilluns a divendres de 19h a 21h fins 23 de febrer

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer


Acomiadem l’exposició “La immobilitat en el moviment” del fotògraf Pasqu Mulet que des del 19 de gener esta en exposició en el Casal. Les fotos estan a la venda per a tots aquells que estiguin interessats.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.