Casal Cultural Jaume I Pedreguer

#Agenda2017Casal Programació febrer 2017


Exposició de lalumnat de Taller d'Adaptació Sociolaboral ADIMA. Des del passat 20 de gener tenim el plaer dacollir en Casal Cultural Jaume I Pedreguer lexposició de pintura de lalumnat de Taller dAdaptació Sociolaboral ADIMA. Lexposició romandrà oberta de dilluns a divendres de 19h a 21h fins el 24 de febrer.


Els Joguets de Dénia. Les veus i a els colors de la memòria és el títol del documental que per primera vegada analitza l'auge i declivi d'un sector industrial clau per a l'evolució de la ciutat de Dénia.

El treball es presentarà el proper divendres 24 de febrer  a les 20 hores en Casal Cultural Jaume I Pedreguer.

Durant la projecció hi seran presents els seus autors, el periodista denier Pau Ivars Cabrera i els seus excompanys en Radiotelevisió Valenciana, el realitzador Vicente Sanz Taberner i l'operadora d'equips Mònica Zamora Armero, que han aconseguit a través d'un meticulós treball de muntatge que algunes fotografies de principis del segle XX cobrin ara vida a la pantalla. "La nostra intenció era recuperar la memòria d'aquest episodi brillant en la història de Dénia que és molt menys conegut del que hauria si tenim en compte que ha estat fonamental en la història contemporània de la nostra ciutat", expliquen els seus autors. Per això han utilitzat imatges antigues i actuals, però fonamentalment destaquen les entrevistes realitzades a persones relacionades amb aquesta indústria. Entre ells, Manolo Noguera, Jaume Sendra, Toniquín Carrió o Rosario i Juan Carlos Carrió; investigadors com Maite Carrió i Roser Cabrera, autores del llibre Els joguets de Dénia, un segle d'activitat industrial i Josep Gisbert, director del Museu del Joguet de Dénia i autor de diversos articles sobre la temàtica. Són només alguns dels testimonis que participen en aquest documental, que al llarg de 55 minuts acostarà els espectadors a un període de la història de Dénia que sembla molt més llunyà del que en realitat


Un poema en el camí

Obertes Inscripcions per Excursió Poètica a La Foradà

Incripcions (fins 17 de març)

Preu Excursió Adults - 3 (xiquets gratis)

Excursió + Dinar Xiquets - 7

Excursió + Dinar Adults - 18

Excursió + Dinar Adults (socis Casal) - 16

Segur per a persones No Federades - 1

(Casal Cultural Jaume I Pedreguer contractarà un segur amb motiu

daquesta activitat per a totes aquelles persones no federades i sense segur)

Eixida: 09:30h Des de Placeta de Benissivà

Dades necessàries per inscripció: Nom i Cognoms, DNI i data de naixement

Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / 629 685 467
 

Conferències amb motiu de la Consulta Ciutadana de Pedreguer en relació a Actes Taurins

Amb motiu de la consulta ciutadana que durant aquesta setmana estem votant en Pedreguer lAssociació Animalista Els Poets i lAssociació Cultural Passió Pels Bous van fer dues conferències en el Casal Cultural Jaume I Pedreguer.

El dissabte 7 de gener a les 18h Associació Animalista Els Poets va organitzar una conferència en la que van intervindre Raquel Aguilar (candidata al Congrés per el Partit Animalista PACMA), Jesús Frare (membre de Folgança dAlgemesí) i José Enrique Zaldivar (President dAVATMA - Asociación de Veterinarios Abolicionistas de la Tauromaquia) amb la presentació de Sara Puigcerver (membre del Partit Animalista Els Poets).

Mentrés que la conferència a càrrec de lAssociació Cultural Passió Pels Bous es va celebrar el dilluns 9 a les 20h i van intervindré Julio Franch (President Associació defensa de les tradicions de bous al carrer de la Comunitat Valenciana), Julio Sedeño (Veterinari), Alberto Ballester (Torero), Pedro Noguera (Ramader) en una conferència presentada per Esteban Pons (membre dAssociació Cultural Passió Pels Bous).


El Casal Cultural Jaume I Pedreguer vol agraïr a les dos associacions tota la col·laboració en aquestes conferències.

Us recordem que podeu participar en aquesta consulta amb votació presencial en la Casa de la Cultura de Pedreguer  i en una taula que es posarà per l'ocasió dissabte 14 en el mercat de Pedreguer, també podeu fer-ho online en www.pedreguerparticipa.com

#Agenda2017Casal Programació gener 2017


En aquesta exposició lartista de Pedreguer María Rosa Barber Jordà mostra les tècniques que durant 6 anys ha evolucionat en les seves obres. Representació de variades formes dart com paisatges naturals, ciutats, art figuratiu, retrats i un ventall de inspiracions mostrades des de la tècnica de la pintora. Lexposició romandrà oberta en el Casal fins el 13 de gener de dilluns a divendres de 19h a 21hDissabte 7 de gener a les 18h lAssociació Animalista Els Poets realitzarà conferència amb la participació de Raquel Aguilar (PACMA), Jesús Frare (Folgança) i vídeo conferència amb José Enrique Zaldivar (President dAVATMA) a on exposaran els seus arguments amb motiu de la Consulta ciutadana sobre actes taurins en Pedreguer.Dilluns 9 de gener a les 20h lAssociació Cultural Passió Pels Bous realitzarà conferència amb la participació de Julio Sedeño (Veterinari), Alberto Ballester (Torero), Pedro Noguera (Ramader) i Andrés Ortolà Andriu (Retallador) a on exposaran els seus arguments amb motiu de la Consulta ciutadana sobre actes taurins en Pedreguer.


 


El divendres 20 de desembre a les 20h lalumnat de Taller d'Adaptació Sociolaboral ADIMA inaugura exposició de pintura en el Casal. Es un plaer per el Casal poder acollir aquestes obres nascudes per la superació duns artistes que les omplin de il·lusió. Lexposició romandrà oberta de dilluns a divendres de 19h a 21h fins el 24 de febrer.

Casal Cultural Jaume I Pedreguer us desitja bon Nadal i feliç 2017!

Casal Cultural Jaume I Pedreguer us desitja bon Nadal


També et convidem a participar en la programació que hem preparat per aquestes dates nadalenques.


Programació Casal 2016 desembre


Lartista de Pedreguer María Rosa Barber Jordà inaugura la seva exposició en el Casal el divendres 9 de desembre a les 20h. En aquesta exposició lartista mostra les tècniques que durant 6 anys ha emprat en les seves obres. Una representació de diferents formes dart com paisatges naturals, ciutats, art figuratiu, retrats i un ventall de inspiracions mostrades des de la tècnica de la pintora. Lexposició romandrà oberta en el Casal fins el 13 de gener de dilluns a divendres de 19h a 21hEl 2012 Òscar Antolí va completar els estudis superiors de Jazz i Música Moderna a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), la seua tesi final va estar dedicada a la música d'arrel, folk i tot allò relacionat amb les músiques tradicionals. Baix el títol "El clarinet en la música d'arrel i folclòrica a través d'una visió personal", la idea va ser crear un nou repertori influenciat per la música tradicional, des de Brasil als Balcans, incloguent-hi un toc de les terres de l'Ebre, en combinació amb el jazz.

Actualment està cursant un Màster en música turca al Codarts Rotterdam University of the Arts (Nederthlands), una institució reconeguda per tenir una llarga tradició en músiques d'arrel, amb una presència de grans músics i artistes entre els seu professorat (com en Kudsi Erguner en música clàssica otomana). A dia d'avui Òscar resideix a mig camí entre les ciutats de Vienna, Rotterdam i Barcelona, treballant especialment en les seues composicions, tocant el clarinet i aprenent el Ney. També forma part del quartet Woody Black 4tet, a més de treballar amb el seu projecte a quartet i amb l'ensemble.

En aquest concert ens presentarà una nova formació, amb la qual presentarà la seua idea musical. Un quartet al bell mig del jazz, la música mediterrànea i el flamenc. Comta per l'ocasió amb els músics, Rainer Maria Zehetbauer de Vienna a la guitarra, Elefterios Papadakis de Creta al baix elèctric i en Carlos "Vikingo" Ronda de València a la percussió.

COMPONENTS

Òscar Antolí - Clarinets

Rainer Maria Zehetbauer - Guitarra

Elefterios Papadakis - Baix elèctric

Carlos 'Vikingo' Ronda - Percussió

YOUTUBE

https://youtu.be/r4g8D4XepZQ Ensemble

https://youtu.be/-840jRnfkMI SoloAquest Nadal no ens oblidem dels més petits en el Casal i per a ells va dedicat un dia de programació especial.

17:30h Berenar Infantil

18:00h Festa Animació Infantil amb jocs, balls i molta interacció amb els més menuts

19:00h Visita dels Patges dels Reis Mags d‘Orient.Us recordem que l'exposició "Algunas Heroinas & El Gatito de Joey" de Pat Escoin esta en exposició en el Casal fins el 2 de desembre. La visió de Pat Escoin vocalista del grup Los Amantes de les seues eternes hèroïnes musicals i culturals.

Pàgina 8 de 24

En llinea

Tenim 22 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.