Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Eugeni Alemany actuarà en Pedreguer el proper 11 de juny.

El Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza l'actuació del humorista Eugeni Alemany el proper dissabte 11 de juny a l'Espai Cultural de Pedreguer a les 20 hores.

Entrades a la venda al preu de 5 euros.

Punts de venda :

 • Casal Cultural Jaume I Pedreguer
 • Casa de la Cultural Pedregue
 • Cafè Pub Verdolaga
 • Pub Quatre Estacions

Nota:
En cas de canviar el recinte d'actuació per motius de força major, l'actuació es farà al Rockòdrom Pedreguer
 

El Casal organitza IV ViViuTast de vins del terreny

El 2 d'abril es va celebrar en la Plaça de l’Amistat de Pedreguer IV Viviu Tast de vins del terreny. L’acte patrocinat per l’Ajuntament de Pedreguer, va ser organitzat pel Casal Cultural Jaume I de Pedreguer. Van col·laborar, Avellà Gràfiques, Rolser, Supermercats Masymas i així com la exel·lent participació del vinaters: Jordi Torres (B1), David Fornés (B2), Antonio Fornés (G1), Joan Durà (G2), Juan Ginestar (G3), Jaume Miralles (J1), Vicent Rodríguez (J2), Francisco Pérez (J3), Juan Roselló (J4), Josep Llorens (J5), Pere Andrés (C1), Jaume Durà (C2) i Pere Andrés (C3).

L’acte va ser presentat per la regidora de l’Ajuntament de Pedreguer Àngela Barber Carrió, que va agrair als organitzadors, col·laboradors i participants la seva labor.

Destaca la importància de tornar a mantindre viva la tradició de fer vi a casa i donar-ho a coneixer als més jòvens.
Abans de provar el vi i desprès d’un esmorzar d’embotits tradicionals , l’enòleg Tonet va explicar com estava organitzat el tast. Així com, quins eren els punt a seguir per provar els divuit vins que estaven preparats, amb ampolles totes iguals i marcades amb l’inicial del tipus de vi i un número correlatiu, per a que la gent puntués, si volia als fulls que s’havien repartit prèviament. Els vins presentats van ser de tres tipus, Blanc (B) Giró (G), Jove (J) Criança (C).

Una vegada acabat el tast, és van donar a conèixer els autors de cada vi. Tot i no ser un concurs, una vegada revisat els apunts dels tastadors i fet un sondeig orientatiu es va valorar positivament la qualitat dels vins d’aquest any.

Volem agraïr moltissim a tots els assistents per la seua implicació i als col·laboradors que fan possible aquest acte.

L'any que ve més! grin emoticon

Programació d'abril'16 carregada d'actes!

El Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza un abril ple d'actes als que us convidem a tots a participar. 


El dissabte 2 d'abril a les 9:30h el Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza la 4ª edició de VIVIU, TAST DE VINS DEL TERRENY. Cita obligada per a tots aquells enamorats dels vins de la nostra terra.Antoni Miró recrea plàsticament, amb atreviment i valentia, un fet històric del qual Alcoi, la seua ciutat natal, fou testimoni durant la malaurada Guerra Civil, la instal·lació a la ciutat de l'Hospital Sueco-Noruec, creat finançat i servit per voluntaris escandinaus. Però la seua obra, compromesa amb la història fins al moll de l'os, va més enllà en presentar-li a l'espectador un seguit d'imatges que recontrueixen, pas a pas, cadascun dels fets més significatius i colpidors d'aquesta magnifica història de solidaritat universal, de la qual la República fou dipositària l'any 1937.

Inauguració divendres 8 d'abril a les 20h. L'exposició romandrà oberta fins el 29 d'abril de dilluns a divendres de 19h a 21h.Amb motiu de la festa HOMENATGE A VALÈNCIA que organitza ACPV el proper 23 d'abril el Casal organitzarà un autobús per a tots aquells que vullguen anar i participar en aquest acte.
El preu de l'autobús serà de 10€.
Mínim 48 persones, en cas de no arribar a aquest mínim el Casal no podrà posar a disposició autobús.El divendres 29 d'abril a les 20hores presentem en el Casal el llibre ANTROPOLOGIA DE LA REVOLTA de Vicent Armell. El punt de partida d'aquest llibre és la narració d'un intent migratori fallit cap al Perú i l'Equador.

Al llarg del seu periple l'autor va ser testimoni de la confessió d'uns crims polítics: els de la matança de Baguazo. Aquest va ser, sens dubte, el detonant que el va empentar a escriure aquest fulls, en sentir-se responsable d'haver de compartir eixa informació.

ANTROPOLOGIA DE LA REVOLTA és un llibre polifacètic. La seua primera part és, per dir-ho d'alguna manera, un quadern de viatge, però els altres capítols són assaigs on Vicent Martell aborda temes diversos i fa un repàs als diferents conflictes que es troben latents en aquelles terres. Una visió no exempta de crítica del que encara queda d'altres formes de vida i també, de la idea sovint preconcebuda que podem tindre d'elles. Finalment l'autor fa un joc d'espills on mirar i analitzar comparativament diverses revoltes d'aci (la Punta, Gamonal i Can Vies), d'allà (revoltes andines i amazòniques) i del passat (conflictes socials a la Grècia clàssica).


Casal Cultural Jaume I, 17 anys de cultura en Pedreguer

El Casal Jaume I Pedreguer organitza IV VIVIU, Tast de vins del terreny

El dissabte 2 d'abril el Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza la 4a edició de VIVIU , Tast de vins del Terreny. Cita obligada per a tots aquells enamorats dels vins de la nostra terra.
L'edició d'enguany se celebrarà a la Plaça de l'Amistat, allà els assistents podran degustar i conèixer la qualitat dels vins d'aquesta temporada dels vinicultors locals. L'acte començarà a les 9:30h i abans del tast de vins, tots els assistents podran degustar llonganisses d'elaboració local.
A continuació detallem informació d'inscripcions:

TIQUETS A LA VENDA FINS 31 DE MARÇ

CASAL CULTURAL JAUME I PEDREGUER

GRÀFIQUES AVELLÀ

CASA DE LA CULTURA PEDREGUER

PREUS

ESMORZAR

INSCRIPCIÓ ELABORADORS DE VI

10€

8€

Inclou un lot per al tast

Inclou un lot per al tast

Notes:

1. Tots els elaboradores hauran de ser de Pedreguer

2. El raïm utilitzat per elaborar els vins ha de ser de ceps sembrats a la Marina Alta

3. En la modalitat de criança, els vins han d’haver estat com a mínim un any dins la bota. En la resta de categories els vins ha de ser de la collita 2015.

4. Cada elaborador podrá participar en les categories que vulga, diferenciant si és vitivinicultor (cultiva els ceps i elabora el vi) o vinicultor (elabora el vi).

5. L’organització recollirà 4 botelles de cada vi presentat.

6. Els interessats en participar s’hauran d’apuntar a la Casa de la Cultura o al Casal Cultural Jaume I Pedreguer, fins dijous 31 de març.

7. L’organització es reserva el dret de fer els canvis necessaris per millorar el tast.

Volem agraïr a Ajuntament de Pedreguer, Gràfiques Avellà, Supermercats Masymas i Rolser el recolzament en aquest acte, gràcies per fer possible VIVIU.
Vine i gaudeix amb el vi de la nostra terra, vine i gaudeix VIVIU.

Mabel Lozano presenta el documental "Chicas Nuevas 24 Horas" en Pedreguer amb gran participació de públic

El passat 3 de març en el Espai Cultural de Pedreguer es va presentar el documental nominat als Goya 2016 "CHICAS NUEVAS 24 HORAS". L'acte va comptar amb la participació de Mabel Lozano actriu, presentadora i directora del documental i Irene Ballester, professora de la Univ.de València i Doctora en Història de l'Art.


El Casal agraeix a tots la gran acollida de públic obtingut i us convidem a lluitar amb aquesta xacra social que és la tracta de persones.

Aquest acte va formar part de la programació anual contra la violència de gènere "STOP A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE" promoguda per la Comissió de Igualdat de l'Ajuntament de Pedreguer.

També agrair a les companyes de Femme Força i Xarxa de Dones de la Marina Alta per la seva gran ajuda a l'hora d'organitzar l'acte.

Tots els diners recaptats van ser donats a l'associació NO+ Violència de Gènere d'El Verger, d'ajuda a dones maltractades.

Pàgina 7 de 20

En llinea

Tenim 17 visitants en línia

Enquesta

Nova pàgina

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.