Casal Cultural Jaume I Pedreguer

El Casal celebra el Correllengua 2020 de Pedreguer

 

Com és habitual amb l'arribada d'octubre Pedreguer celebra la festa del Correllengua. Acte que organitza des de fa edicions el Casal Cultural Jaume I Pedreguer, delegació d'ACPV a La Marina Alta, conjuntament amb l'Ajuntament de Pedreguer.

Aquesta edició ha englobat diferents vessants culturals com són el cinema, la música i el teatre.

Els actes del Correllengua 2020 es van iniciar el dijous 1 d'octubre amb l'estrena de la pel·lícula "La mort de Guillem". La projecció es va celebrar al Parc de Patronat amb l'aforament pràcticament complet. Anna Oliver i Borràs, presidenta d'ACPV i Carme i Guillem, pares de Guillem Agulló van agraïr al públic Çla seva assistència, a més tant Carme com Guillem van recordar el Premi Casal Jaume I Pedreguer que el Casal va atorgar a la memòria de Guillem Agulló i va ser recollit per ells al 2013.

El divendres 2 d'octubre van continuar els actes del Correllengua a la Plaça de l'Amistat, on es va llegir el Manifest del Correllengua 2020 per a continuació gaudir amb l'actuació que va brindar el grup Marala.


El dissabte 3 d'octubre van finalitzar els actes del Correllengua amb el lliurament de el XV Premi Casal Cultural Jaume I Pedreguer a Núria Feliu.

A causa de la situació actual de contagis per la pandèmia de Covid-19, tant al Casal com Núria, sentint-ho molt vam prendre la sensata decisió que no acudís personalment a la gala. Per compensar la seva absència, es va llegir un emotiu escrit de Núria on torna a demostrar el gran amor que té a el poble de Pedreguer i la seva gent.


L'acte va finalitzar amb la divertida actuació "On està Mercè?" de la Companyia Bandada Clown a Capella


Amb aquests actes el Casal torna a celebrar la festa de la nostra cultura en Pedreguer, i dona les gràcies a tots els assitents que van omplir el aforament de tots els actes i tots els implicats en l'organització dels actes.

La cultura NO s'atura.

 

 

El Casal atorga el seu XV Premi a Núria Feliu

El Casal atorga el seu XV Premi a Núria Feliu, per la seva llarga i inigualable trajectòria tant artística com personal en defensa la llibertat, la llengua i la cultura Catalana.


L’acte es celebrarà en la Plaça de l’Amistat de Pedreguer el dissabte 2 d’octubre a les 20:00h. Acte seguit els assistents podran gaudir del espectacle de musical i humor “On està Mercè?” de la companyia Bandada Clown a Capella.

Tant la gala d’entrega del guardó com l’actuació de Bandada formen part del actes que el Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Pedreguer i ACPV Acció Cultural País Valencià, durant els dies 1, 2 i 3 d’octubre amb motiu del Correllengua 2020.

La programació del Correllengua també inclou la estrena de la pel·lícula “La mort de Guillem” el 1 d’octubre i actuació de “Marala” el 2 d’octubre.

Podeu consultar tots els actes del Correllengua en la web del casal, www.casalpedreguer.cat i el seu perfil de la xarxa social facebook.


El Casal organitza el Correllengua 2020 en Pedreguer amb l'estrena de la pel·lícula "La mort de Guillem", concert de Marala, actuació de Bandada i XV Premi Casal a Núria Feliu.

A continuació detallem els actes que el Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza durant els dies 1, 2 i 3 d’octubre amb motiu del CORRELLENGUA 2020 PEDREGUER.

El dijous 1 d’octubre estrenem en Pedreguer la pel·lícula ‘La mort de Guillem’. La projecció es farà en el Parc del Patronat a les 20:00h.

'La mort de Guillem', dirigida per Carlos Marques-Marcet explica la història de Guillem Agulló, jove antifeixista i independentista assassinat el 1993 al País Valencià a mans d'un grup de neonazis. Des de la seva mort, Guillem Agulló s'ha convertit en un símbol de lluita antifeixista als Països Catalans, però s'espera que amb la pel·lícula la seva història transcendeixi més enllà.

La pel·lícula, ha estat produïda per Lastor Media, SUICAFilms i Som Batabat, amb la coproducció d'À Punt i TV3. 'La mort de Guillem ' es va presentar en el Festival de Cinema de Màlaga, on el seu director, Carlos Marques-Marcet, es guardonat amb el premi Màlaga Talent per la seva trajectòria artística i professional.El divendres 2 d'octubre a les 22:00h en Plaça de l'Amistat començarà l'acte començarà amb la Lectura del Manifest del Correllengua 2020, a continuació actuació de Marala.

Marala
són Selma BrunaClara FiolSandra Monfort, tres dones músics i compositores de Catalunya, les Balears i el País Valencià. Les seves cançons beuen del present i dels cants ancestrals dels seus orígens. Les canten a tres veus i amb la guitarra a les mans.

A trenc d’alba
és el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions originals que giren l’ullada cap a les arrels. Una proposta lluminosa i trencadora que respira amb alens femenins.
El dissabte 3 d’octubre a les 20:00h en la Plaça de l’Amistat atorguem el XV Premi Casal Cultural Jaume I PedreguerNúria Feliuper la seva llarga i inigualable trajectòria tant artística com personal en defensa la llibertat, la llengua i la cultura Catalana.A continuació de l’entrega del Premi, actuació de teatre musical amb l’obra ‘On está Mercè?’ de Bandada Clown a capella.
Com a mesures pel Covid19, tots els assistens hauràn d'aportar EN TOTS ELS ACTES les seues dades personals (nom, cognoms, DNI i nº telèfon). Per a no formar aglomeracions en l'accés preguem que porteu escrita aquesta informació i l'entregueu a l'organització una vegada se us sol·licite.

Agraïm la vostra col·laboració.

 

Presentació Amira, l'última flor de la muntanya

Aquest Dilluns 13 de juliol es presenta a Pedreguer la novel·la “Amira, l'última reina de la muntanya” de l'escriptor Just I. Sellés (Beniarrés, 1969).

La presentació de l'últim treball de Just es realitzarà al Parc del Patronat a les 22:30h.L'acte comptarà amb la projecció del documental audiovisual
“Desperta Diània”.

Col·laboren en l'acte a més del Casal, el
Centre Excursionista de Pedreguer i l'Ajuntament de Pedreguer.Podeu trobar més informació sobre l'autor i totes les seues obres en:
www.justselles.com

 

S'ajorna la 8ena Excursió Poètica a La Foradà#COMUNICAT CASAL

Us informem que a causa de les mesures provinents de la Generalitat Valenciana i per ordre d'aquesta, ens veiem en l'obligació d'AJORNAR la 8ena Excursió Poètica a la Foradà organitzada pel Casal Cultural Jaume I Pedreguer prevista per al pròxim 22 de març, com a mesura preventiva pels contagis del Coronavirus.

Quan les mesures de prevenció ens permeten us informarem de la nova data en la qual realitzarem l'acte.


Aquelles persones que vulguen que es reembosse les seues inscripcions envieu per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la el nº de compte on voleu que se us efectue la devolució i la realitzarem el més aviat possible.


Aquelles persones que no ens comuniquen la devolució comprenem que comptem amb vosaltres per a aquesta activitat una vegada confirmem la nova data.


Qualsevol consulta sobre aquest tema no dubteu a contactar amb nosaltres.


Agraïm la vostra col·laboració. Moltes gràcies.


Att. Salutacions i Cultura
Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Pàgina 5 de 37

En llinea

Tenim 11 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.